SVTs julkalender 2011

Årets julkalender heter Tjuvarnas jul. Berättelsen är inspirerad av Charles Dickens, mannen som skrivit "En julsaga". Det handlar om en kriminell liga som planerar att stjäla stadens varuhus alla pengar under julrushen och på så sätt förstöra julen. I rollerna finns bl.a Gustaf Hammarsten, Elisabeth Carlsson, Fredrik Ohlsson och Claes Malmberg mfl. Det verkar som en klassisk berättelse och jag tror nog att den kan bli bra. Vill ni läsa mer om det kan ni gå in på: http://svt.se/julkalendern_2011.
Gustaf Hammarsten

En bilnyhet

Nu har Ahlgrens Bilar lanserat en ny jul- edition! Nämligen snötäckta bilar. Det är bilar med ett choklad överdrag som har doppats i sockerpärlor, ungefär som krokofanter skulle jag tro.
Har redan börjat säljas i några butiker. Har någon testat?


Jag tävlar..

Jag är med och tävlar i den här bloggen http://julitomteverkstan.blogg.se! Länkar hit för att man får större chans att vinna då ;)


2 månader

Är ni nu taggade?! Det är endast två månader kvar till julafton! Och om ungefär en månad ska det börja pyntas och en massa ska hinnas med! :D Superkul helt enkelt! Såg förresten att SVTs julkalender redan har börjat säljas i affärerna, hade tänkt skriva ett litet inlägg om just årets julkalender sen. Men jag undrar hur ni har tänkt fira jul och vad ni har för julstök inplanerat? Berätta gärna!


Julen 2011

Då så mina vänner var det dags igen! Dags för högtiden vi alla har väntat på och längtar så innerligt till! Jag börjar dra igång här så smått på bloggen nu så håll utkik! Har ni några funderingar eller frågor så ställ dem! Ni kan antingen slänga iväg ett mail eller en komentar. Jag börjar med att välkomna både nya och gamla läsare och hoppas att ni fortsätter att följa mig :) Så vad säger ni? Är ni med på att göra julen 2011 till den bästa någonsin!?

RSS 2.0